İzmir'de taksiciyi darp eden zanlı yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde 23 yaşındaki taksi şoförü Kaya Özer'i yumruklayıp darbeden 26 yaşındaki M.A., polis ekipleri tarafından yakalandı.

Kay
Kaynak Kaynak: DHA
YAYINLAMA
12 Şubat 2024 18:14
GÜNCELLEME
12 Şubat 2024 18:35
İzmir'de taksiciyi darp eden zanlı yakalandı
Kay
Kaynak Kaynak: DHA

İzmir'in Ferahlı Mahallesi'nde, 10 Şubat tarihinde gece yarısı meydana gelen olayda, 23 yaşındaki taksici Kaya Özer, bir kadın müşteriyi 35 T 5201 plakalı aracına aldı. Taksiye bindiğinde “Çabuk çabuk! Durma sakın” diyen ancak birkaç saniye sonra da inmek istediğini belirten kadın, Kaya Özer'den aracı hemen durdurmasını talep etti. Durduktan hemen sonra, taksinin arkasından koşarak gelen bir kişi tarafından saldırıya uğrayan taksici Kaya Özer, aldığı yumruk ve tekme darbeleriyle yaralandı.

Güvenlik kamerasına yansıyan olay

Yaşanan bu saldırı, taksinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, saldırının şiddeti ve ani gelişimi net bir şekilde görülüyor. Olayın ardından yaralı taksici, aldığı darp raporu ile birlikte Gültepe Şehit Mehmet Çelik Polis Merkezi'ne başvurarak, saldırgan hakkında şikayetçi oldu.

Şüpheli M.A. yakalandı

Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak saldırganın kimliğini tespit etti. Saldırganın M.A. (26) olduğu belirlendi ve şahıs, 15.00 sıralarında Bornova'da saklandığı bir evde yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganın, kadın yolcunun erkek arkadaşı olduğu ve polisteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Taksici güvenliği

Son dönemlerde taksicilere yönelik saldırılardaki artış dikkat çekiyor. Yaşanan bu son olay da, taksicilerin gece saatlerinde karşılaşabilecekleri risklere ve güvenlik kameralarının önemini hatırlatıyor. Bu ve benzer olayların önlenmesi için alınacak tedbirlerin gözden geçirilmesi gerekiyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.