Erdoğan'dan enflasyon açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de konuştu. Muhalefete dair eleştiride bulunan Erdoğan," Siyasetteki varlık amaçları sadece çıkarlarını korumak" dedi. Erdoğan, enflasyonun yıl sonunda düşeceğini söyledi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
22 Şubat 2024 15:20
GÜNCELLEME
22 Şubat 2024 15:45
Erdoğan'dan enflasyon açıklaması
O
Onur Çetinkaya Editör

31 Mart'a 37 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mitinglerini sürdürüyor. 

Dün Afyonkarahisarlılarla konuşan Erdoğan, bugün de Denizlilerle buluştu.

Konuşmasında muhalefete yüklenen Cumhurbaşkanı, cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifak yapan partilere seslendi.

"Muhalefet horoz dövüşünden beter halde"

Muhalefetin kendi içerisinde yaşadıklarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bundan 8-9 ay önce beraber bir ülkeyi yönetmekten bahsediyorlardı. Bunların millete hizmet etmek gibi en küçük dertleri yok. Siyasetteki varlık amaçları sadece çıkarlarını korumak." dedi. 

Sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Kendi içlerinde horoz dövüşünden beter haldeler. Horoz dövüşünün bile bir adabı var." ifadelerini kullandı. 

Yerli uçak KAAN üzerinden de eleştirilere tepki gösteren Erdoğan, "2028 sonunda Kaan'ın Hava Kuvvetleri'ne katılmasını planlıyoruz." şeklinde konuştu.

"Enflasyon yıl sonu düşecek"

Enflasyonun sadece Türkiye'de değil dünya genelinde de sorun haline geldiğini belirten Erdoğan, enflasyonla mücadelede mesajlar verdi. 

Çalışanları ve emeklileri enflasyona ezdirmemek için çaba verdiklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı, yıl sonuna doğru enflasyonun düşeceğini duyurdu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.