Kahraman ve Oylum arasında gerginlik! Aldatmak bu akşam ATV'de

ATV'de perşembe akşamları ilgiyle izlenen Aldatmak dizisi, bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
22 Şubat 2024 17:31
GÜNCELLEME
08 Mart 2024 10:43
Kahraman ve Oylum arasında gerginlik! Aldatmak bu akşam ATV'de
Ecem Çetin Editör

Vahide Perçin, Ercan Kesal,  Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim , Feyza Sevil Güngör'ün  başrolünde yer aldığı, ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak, bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Vurulan arkadaşlarını hastaneye götüren Tolga ve Oylum'un aynı ortamda bulundukları ortaya çıkınca; Kahraman kıskanç yüzünü gösterir. Bu sırada geçmişi karanlıkta tutmaya çalışan Mualla, Zennure ile sarsıcı bir yüzleşme yaşar. Güzide oğlunu bulmak için yeni bir adım atarken, Tarık da Eşmeli'ye yaptığı yolculukta ona eşlik eder. Selin’in tedavisinde ilerleme kaydedilirken Serra'nın hamlesiyle Kaşifoğlu ailesinin kaderi değişecektir. İpek ile birlikteliğini gözler önüne seren Oltan ise beklenmedik biri tarafından uyarılır. Güzide'nin onu hayata kavuşturduğunu öğrenen Sezai, aşkının peşini bırakmaz. Ne var ki, kızının tepkisinin ne kadar şiddetli olacağını öngöremez. İpek, yaptıklarını meşru kılmak için annesinin trajedisini kullanmaya devam eder. Son hamlesi herkesin hayatını sarsacaktır… 

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı diziyi, Yıldız Tunç, Atilla Özel, N. Selena Çağlayan kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu oturuyor. 

Oyuncu kadrosu; Vahide Perçin (Güzide Yenersoy), Ercan Kesal (AliSezai Okuyan), Mustafa Uğurlu (Tarık Yenersoy), Cem Bender (OltanKaşifoğlu), Berkay Ateş (Kahraman Sarpoğlu), Yusuf Çim (Ozan Yenersoy),Caner Şahin (Tolga Kaşifoğlu), Feyza Sevil Güngör (Oylum Yenersoy), AsenaGirişken (Yeşim Denizeren), İlayda Çevik (İpek Okuyan), Cem Sürgit (ÜmitÖzgüder), Meltem Baytok (Nazan Tokluca), Selin Kahraman (Zeliş), BurcuSöyler (Selin), İrem Tuncer (Serra), Alize Gördüm (Azra Yanar), Canan Ürekil(Zeynep), Masal Ayşe Gencer (Öykü) ve Özlem Tokaslan (İlknur Gülsoy) veNursel Köse (Mualla Dicleli)


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.