Mansur Yavaş'tan Keçiören buluşması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ‘Keçiören Buluşması’ programında halka hitap etti. Vatandaşlara seslenen Yavaş, “Halka hesap veriyoruz. Kimse vatandaşın parasıyla sefa süremez” dedi.
Onur Çetinkaya
|
03 Mart 2024, Pazar - 09:37
Mansur Yavaş'tan Keçiören buluşması

31 Mart yerel seçimleri için zaman daralıyor.

Adaylar artık son viraja yaklaşıyor.

Ankara'da ise farklı bir heyecan yaşanıyor.

Seçimi kimin kazanacağı merak konusu olurken adaylar ise sahada vatandaşların nabzını tutuyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ‘Keçiören Buluşması’ programında halka hitap etti.

Konuşmasında Keçiören'de yaşanan trafiğe dikkat çeken Yavaş,   Keçiören’in trafik problemini çözecek Fatih Köprüsü Projesi için imzalanması gereken protokolün 2 yıldır bekletildiğini söyledi.

Sözlerine devam eden ABB Başkanı, "Gerekirse yerin altından tünelle geçip, illa ki orayı rahatlatacağım" ifadelerini kullandı.

Keçiören-Ovacık Metrosu projesinin bittiğinin altını çizen Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş,bakım istasyonu için Keçiören Belediyesinden yer istediklerini, belediyenin vermediğini söyledi.

Yavaş, Ondan sonra biz metro yapacağız diyorlar. Elinizde metro projesi yok, ben yapmasam. Bir de ‘Havaalanına metrosu olmayan tek Başkent Ankara’ diye şikayet ediyorlar. Siz neyi şikayet ediyorsunuz? 25 yıl benden önceki dönem oldu yapmadınız, 2022’den beri yatırım programında yapmadınız." şeklinde seslendi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2127492/mansur-yavastan-kecioren-bulusmasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.