Mansur Yavaş, "Rozetimizi çıkarttık, kimseyi ayırmadık "

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Sincan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi. Yavaş konuşmasında ,"Dara düşen kim varsa hızır gibi yanında olduk" dedi.
Onur Çetinkaya
|
03 Mart 2024, Pazar - 16:13
Mansur Yavaş, "Rozetimizi çıkarttık, kimseyi ayırmadık "

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş CHP’nin Sincan Belediye Başkan Adayı Veysel Alkan ile birlikte Sincan Seçim Koordinasyon Merkezi  açılışını gerçekleştirdi.

Konuşmasında alana gelen Sincanlılara teşekkür eden Yavaş, "Rozetimizi çıkarttık Beş yıldır hizmet yaparken hiç kimseyi ayırmadık. " dedi.

Sözlerine devam eden ABB Başkanı," 6 milyonluk Ankara'da dara düşen kim varsa, belediye hizmetine ihtiyacı olan kim varsa, işte bu belediye hızır gibi yanında olmuştur. " ifadelerini kullandı.

Sincan'da görevi süresinde yapılan çalışmalara değinen Yavaş, kendinden önceki yönetime değindi.

İstasyon Caddesi’nin köprüsüne 135 milyon, altyapısına ise 260 milyon harcadıklarını belirten  Yavaş," İstasyon Caddesi’ni yaptık. 25 yıldır yapamadığınız İstasyon Caddesi’ni yaptık. Altyapısıyla beraber yaptık" dedi.

Belediye meclisinde bekleyene talepleri olduğunu söyleyen ABB Başkanı Yavaş,  "İstedikleri kadar böyle televizyonlara yalan söylüyorlar, yüzde 99 oy birliğiyle geçti. Şu anda hala belediye meclisinde 8 aydır bekleyen taleplerimiz var Allah'tan korkun. Tatlar Arıtma Tesisi’ni Cumhurbaşkanına götürdüm" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2127529/mansur-yavas-rozetimizi-cikarttik-kimseyi-ayirmadik-
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.