Zehra Güneş'in yeni imajı görenleri şaşırttı

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank'ın başarılı oyuncusu Zehra Güneş, saç rengini değiştirdi. Güneş'in yeni imajı takipçilerinin beğenisini topladı.
Esra Koçak
|
12 Mart 2024, Salı - 12:58
Zehra Güneş'in yeni imajı görenleri şaşırttı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ve Vakıfbank'ın başarılı oyuncusu Zehra Güneş saçlarının rengini değiştirdi. Yeni imajını  sosyal medya hesabından paylaşan güzel sporcuya çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Dünyanın en çok kazanan voleybolcuları arasında yer alan Zehra Güneş, bu kez de yeni imajı ile gündemde. Servetinin toplam değerinin 4 milyon dolar civarında olduğu konuşulan Güneş, yine adından söz ettirdi.

Zehra Güneş şimdi de  saç rengini değiştirdi. İmajıyla sosyal medyadan büyük beğeni alan Zehra Güneş'in son haline hayranları bayıldı. Güneş'in saçlarını gören takipçileri "Yakıyorsun", "Dünyanın en güzel sporcusu" şeklinde yorumlar yaptı.

Çayırova Belediyesi - Gaziantep Basketbol karşılaşmasında tribünlerde görülen bir isim dikkat çekti. Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank oyuncusu Zehra Güneş maçı tribünlerden takip ettiği görüldü. Güneş'in yeni saç rengi ise sosyal medyada gündem oldu. Sarı tonlarındaki saçlarını koyu renge boyatan milli voleybolcunun yeni görüntüleri defalarca paylaşıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2128845/zehra-gunesin-yeni-imaji-gorenleri-sasirtti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.