Erdoğan,'dan vatandaşlara enflasyon müjdesi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Karabük'te konuştu. Enflasyon mesajı veren Erdoğan, refah kayıplarının kısa sürede kapatılacağını söyledi.
Onur Çetinkaya
|
22 Mart 2024, Cuma - 15:02
Erdoğan,'dan vatandaşlara enflasyon müjdesi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimler öncesi miting turlarına devam ediyor.

Erdoğan bugün Karabük'te vatandaşlara seslendi.

Gündeminde enflasyon ve deprem olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yılın ikinci yarısında enflasyonun düşeceğini ifade etti.

Refah kayıplarının kısa sürede kapatılacağını söyleyen Erdoğan, imkanların milletin tüm kesimlerine yansıtılacağını belirtti.

Dün emeklilere promosyon müjdesi veren Erdoğan, kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

Emeklilerle ilgili sözlerine Karabük'te de devam eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin sıkıntılarını çözeceklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaşanan  para sayma görüntüsüne değinen Erdoğan, ''Ortaya deste deste, valiz valiz para görüntüleri çıktı. Dolar mı dersin avro mu dersin. Türk siyasetini bu kadar kirletmeye kimsenin hakkı yok.'' dedi.

CHP ile DEM Parti arasındaki ilişkiye değinen Cumhurbaşkanı,  Bu ucube ittifaktan geriye masanın gizli ortağı DEM'le bir türlü adını koyamadıkları, millete çıkıp ne olduklarını anlatamadıkları tuhaf bir ilişki kaldı. Kirli pazarlıkların sonunda neler çıkacak göreceğiz." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2130372/erdogandan-vatandaslara-enflasyon-mujdesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.