Kızıl Goncalar’a Cüneyd’in annesi dahil olacak!

Kızıl Goncalar dizisine Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakterinin annesi Gülayşe geliyor. İşte karakteri canlandıracak o isim...
Ecem Çetin
|
27 Mart 2024, Çarşamba - 13:28
Kızıl Goncalar’a Cüneyd’in annesi dahil olacak!

Son dönemin en dikkat çeken projelerinden birisi olan Kızıl Goncalar dizisi pazartesi akşamları NOW TV'de izleyicisiyle buluşuyor. 

Özcan Deniz, Özgü Namal, Sitare Akbaş, Mert Yazıcıoğlu, Şerif Erol gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Çok sayıda hayran kitlesi bulunan ve sahneleriyle adından söz ettiren dizi pazartesi akşamları reyting rekorları kırıyor. 

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kızıl Goncalar'a Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakterinin annesi geliyor. 

Gülayşe karakterine oyuncu İnci Sefa Cingöz hayat verecek.

Cingöz, sevilen diziye  14. Bölümden itibaren dahil oldu. 

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay oturuyor. Diziyi senarist Necati Şahin kaleme alıyor.

Oyuncu kadrosu; Sitare Akbaş (Birgül), Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd), Mina Demirtaş (Zeynep) Esma Yılmaz (Mira), Zehra Kelleci (Feyza), Şerif Erol (Suavi), Erkan Avcı (Sadi Hüdayi), Selen Öztürk (Hasna), Mert Turak (Naim), Tuğrul Tülek (Seçkin), Asiye Dinçsoy (Müyesser), Hazal Türesan (Beste), Duygu Sarışın (Hande), Yakup Turgut (Arif) ve Mısra Tüfek (Esra), Gürhan Elmalıoğlu (İdris) 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2131117/kizil-goncalara-cuneydin-annesi-dahil-olacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.