3 katlı villada ceset: Yangın mı cinayet mi?

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 3 katlı villada bir kişinin yaralandığı patlama ve yangın sonrası yapılan incelemede, bodrum katında ceset bulundu. Cesedi bulunan kişinin yangında mı yoksa daha önce başka bir nedenle mi öldüğü araştırılıyor.
AA
|
29 Mart 2024, Cuma - 12:44
3 katlı villada ceset: Yangın mı cinayet mi?

Olay, kentin Osmangazi ilçesi İnkaya Mahallesi'nde meydana geldi.

Ev sahipleri, yurt dışında yaşayan villada bahçıvanlık yapan Ali Vurgun, binaya girdiğinde bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama oldu.

Patlamanın ardından bodrum katında ve çatıda yangın çıktı. Villanın diğer katlarında camları parçalandı.

Kıyafetleri alevler içinde kalan Vurgun, kendisini sokağa attı. O sırada yoldan geçen bir vatandaşın yardımıyla kıyafetlerini çıkaran Vurgun'un vücudunda yanıklar oluştu.

İhbar sonrası adrese 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan Vurgun, sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın 1 saatte söndürüldü.

Bodrumdan ceset çıktı

Soğutma çalışmaları sırasında villanın bodrum katına giren itfaiye ekipleri, içeride ceset buldu. Vücudundaki yanıklar nedeniyle kimliği belirlenemeyen ceset, DNA testi ve otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Hastanede tedavisi devam eden, Vurgun'un, ilk ifadesinde villadaki cesedin M.Ş'ye (52) ait olduğunu söylediği bilgisine ulaşıldı.

Bu kişinin hem kimlik tespiti hem de yangında mı yoksa daha önce başka bir nedenle mi öldüğü, ayrıca patlamanın nedenine ilişkin polis tarafından başlatılan araştırma devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2131441/3-katli-villada-ceset-yangin-mi-cinayet-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.