Ünal ailesini bekleyen büyük sürpriz! Kızılcık Şerbeti bu akşam Show TV'de

Cuma akşamları milyonları ekrana kilitleyen Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Fatih ve Görkem'in düğünü geceye damgasını vurdu.
Ecem Çetin
|
29 Mart 2024, Cuma - 17:11
Ünal ailesini bekleyen büyük sürpriz! Kızılcık Şerbeti bu akşam Show TV'de

Show TV'de cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan ve ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.    

Yeni bölümde neler yaşanacak?   

Alev’le itişmeleri sonucu merdivenlerden düşen Pembe’yi, Alev’in bilerek ittiğini Mustafa’dan duyan Abdullah, Alev ile ilişkisine son verir. Alev kendi evine döner. Oysa Mustafa, Nilay’ın dolduruşuna gelmiş ve annesine yardım etmek için bu yalanı söylemeye mecbur kalmıştır. Çimen yeni hayatında zorlanmakta, alışık olmadığı bir düzene ayak uydurmakta güçlük çekmektedir. Annesinin bu konuda taviz vermemesi de onu çok üzmektedir. Ömer ve Kıvılcım birlikte yaşamaya karar verirler, Kıvılcım, Ömer’in evine taşınır. Nursema’ya olan ilgisini Kıvılcım’a itiraf eden Rüzgar, bunun Umut tarafından duyulacağını hiç hesaba katmamıştır. Evlatlık verildiğine inanan Nilay konuyu çözmek için Doğa’yı da yanına alarak Giray’ın karşısına çıkar. Fatih ve Görkem büyük bir düğünle evlenirler. Ancak ertesi sabah Ünal ailesini büyük bir sürpriz beklemektedir. 

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.      

Dizinin oyuncu kadrosunda, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan gibi isimler yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2131509/unal-ailesini-bekleyen-buyuk-surpriz-kizilcik-serbeti-bu-aksam-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.