Destici Eskişehir'de: Birlikteliğimizden rahmet doğacak

BBP Genel Başkanı Destici Eskişehir'in Günyüzü ilçe mitinginde vatandaşla buluştu. Destici'nin de gündeminde emekliler vardı, en düşük emekli maaşının 10 bin lira seviyesinde kaldığını dile getirerek, bu rakamın asgari ücret seviyesine çıkarılması gerektiğini söyledi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
29 Mart 2024 20:38
GÜNCELLEME
29 Mart 2024 21:02
Destici Eskişehir'de: Birlikteliğimizden rahmet doğacak
AA
Kaynak AA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bütün köylerimize, mahallelerimize adil ve eşit bir şekilde hizmetleri getireceğiz. Bugüne kadar Günyüzü'müzün bekleyip de alamadığı hizmetlerin tamamını Allah'ın inayeti ve yardımıyla ilçeme, memleketime getireceğiz ve burayı kalkındıracağız, şahlandıracağız." dedi.

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan Destici, bu coğrafyada ağırlıklı olarak tarım ve hayvancılığın yapıldığını, her şart ve zamanda üretimin desteklenmesi konusunda gereken bütün adımları attıklarını söyledi.

Yaşanan zorlukları ve talepleri bildiğini dile getiren Destici, şöyle devam etti:


Destici, en düşük emekli maaşının 10 bin lira seviyesinde kaldığını dile getirerek, bu rakamın asgari ücret seviyesine çıkarılması gerektiğini anlattı.

- "Birlikteliğimizden rahmet doğacak"

Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak büyükşehirlerde tam ittifakla seçime gireceklerini hatırlatan Destici şunları söyledi: 

BBP, Günyüzü'nde Cumhur İttifakı'yla seçimi kazandığında bütün vatandaşlara adil ve eşit bir şekilde hizmetleri getireceğini vurgulayan Destici, "Bütün köylerimize, mahallelerimize adil ve eşit bir şekilde hizmetleri getireceğiz. Bugüne kadar Günyüzü'müzün bekleyip de alamadığı hizmetlerin tamamını Allah'ın inayeti ve yardımıyla ilçeme, memleketime getireceğiz ve burayı kalkındıracağız, şahlandıracağız." değerlendirmesinde bulundu.

Mustafa Destici, birlik ve beraberliklerini 31 Mart'ta sandığa taşımak zorunda olduklarını vurguladı.

Seçmenlerden destek isteyen Destici, "Sadece Cumhur İttifakımıza mensup, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren kardeşlerimiz değil buradan Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren kardeşlerimizin de Yeniden Refah Partisine, Saadet Partisine, Demokrat Partiye, velhasıl diğer partilere gönül veren kardeşlerimizin de oylarını, desteğini istiyoruz." ifadesini kullandı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.