Özgür Özel'den Akşener'e samimi yanıt

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in eleştirilerine "Canı sağ olsun, ablamdır" diyerek yanıt verdi. Özel, dostluk ve birlik vurgusu yaparak, Türkiye'nin gerçek ittifakının milletten ve bayraktan güç aldığını belirtti.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
29 Mart 2024 21:30
GÜNCELLEME
29 Mart 2024 21:48
Özgür Özel'den Akşener'e samimi yanıt
AK
Afife Kaya Editör

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP'nin Balıkesir'deki mitinginde açılan afişle ilgili sözlerine cevap verdi. Özel, "Abla diyeceğim ama dün 'Abla mabla demeyin' demiş. İstedikleri kadar germeye çalışsınlar ama eski dosttan düşman olmaz. Atatürkçü ve vatansever insanlar birbirine kötülük yapmaz, birbirine çelme takmaz. Biz gönlünde gözünde güneş olan herkesi çok seviyoruz, biz biriz, beraberiz. İyi insanlar, sosyal demokratlar, yalandan dolandan bıkanlar birleşirse birleşe birleşe kazanacağız. Cevabım iki kelime. Canı sağ olsun, ablamdır." şeklinde konuştu.

Özgür Özel, ayrıca "Dün beraber olduğun kişilere bugün küfretmek bize yakışmaz. Karşımızdaki ittifak korku ittifakıdır. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakıdır. Bizim ittifakımız gücünü milletimizden, renklerini bayrağımızdan alır." ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.