Cevdet Yılmaz açıkladı: Emekliye zam yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yerel seçimler öncesi yaptığı açıklamada, emeklilerin zam taleplerine Temmuz ayında yeni bir değerlendirme yapılacağını duyurdu. Yılmaz ayrıca, enflasyon konusunda da iyimser bir tablo çizdi, yılın ikinci yarısında belirgin düşüşlerin yaşanacağını ve 2026'da tek haneli enflasyon hedeflendiğini ifade etti.
Afife Kaya
|
29 Mart 2024, Cuma - 23:13
Cevdet Yılmaz açıkladı: Emekliye zam yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yerel seçim öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Cevdet Yılmaz, 31 Mart yerel seçimiyle ilgili "Genel huzur ve güven ortamı sandıklara yansıyacak." dedi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de güçlü adaylarının olduğunu vurgulayan Yılmaz, ekonomik şartların sandığı etkileyebileceğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, vatandaşların yönetimden kaynaklanan ve kaynaklanmayan şartları ayırt ederek oy kullanacaklarına inandığını ifade etti. Ayrıca, emeklilerin zam taleplerine değinen Yılmaz, "Temmuzda yeni bir değerlendirme olacak." dedi.

Cevdet Yılmaz ayrıca, enflasyon konusuna da değindi. Yılın ikinci yarısından itibaren belirgin düşüşlerin yaşanacağını ve 2026'da tek haneli enflasyon oranlarını hedeflediklerini açıkladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2131575/cevdet-yilmaz-acikladi-emekliye-zam-yapilacak-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.