ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın basın müşaviri Volkan Memduh Gültekin’den ‘pankart’ tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın basın müşaviri Volkan Memduh Gültekin, başkentin çeşitli yerlerine hain terör örgütüyle kendilerini yan yana göstermeye çalışan pankartlara sert tepki gösterdi. Suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Gültekin, “Ankara seçmeninin aklıyla alay edip bu tip gayriahlaki ve ucuz oyunlarla oy kazanacağını düşünenlere en büyük cevabı yine Ankara seçmeni verecektir” dedi.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
30 Mart 2024 14:08
GÜNCELLEME
30 Mart 2024 14:25
ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın basın müşaviri Volkan Memduh Gültekin’den ‘pankart’ tepkisi
EK
Ersin Küçükbarak Editör

31 Mart yerel seçimlerine artık saatler kaldı.

Türkiye sandığa giderek kentleri kime emanet edeceğine karar verecek ve belediye başkanlarını seçecek.

Adaylar kampanyalarına son dakikaya kadar devam edecek.

Ancak başkentte ABB başkanı ve CHP’nin adayı Mansur Yavaş’ı terör örgütüyle yan yana göstermek isteyen afişler asıldığı gerekçesiyle Yavaş’ın basın müşaviri Volkan Memduh Gültekin sert tepki gösterdi.

Gültekin, X hesabından yaptığı paylaşımda, seçimde kaybedeceğini anlayanların, son günlerde panik halinde kirli ama bilindik oyunlarına yeniden başladığını ifade etti.

Dün geceden beri Ankara’nın çeşitli yerlerinde kendilerini hain terör örgütü ile yan yana göstermeye çalışan yüzlerce pankart asıldığını belirten Gültekin, bunun “kirli siyaset” tarihinde yerini alacağını belirtti.

Gültekin, Ankara seçmeninin aklıyla alay edip bu tip gayriahlaki ve ucuz oyunlarla oy kazanacağını düşünenlere en büyük cevabı  Ankara seçmenin  sandıkta vereceğini vurguladı.

Pankartları bastıranlar ve asanlar hakkında derhal Savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını açıklayan Gültekin, “Kirli siyasetten medet umanlara sesleniyoruz” dediği paylaşımında şunları dile getirdi:







Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.