Yeniden Refah Partisi İBB Başkan adayı Altınöz: “Çekilmedik, çekilmeyeceğiz”

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, adaylıktan çekilmeyeceklerini belirterek “Genel Başkanımız ne derse biz o karara uyarız ama şu ana kadar böyle bir şey yok. Biz çekilmedik, çekilmeyeceğiz” sözleriyle Cumhur İttifakı’ndaki beklentileri boşa çıkardı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
30 Mart 2024 17:05
GÜNCELLEME
30 Mart 2024 17:17
Yeniden Refah Partisi İBB Başkan adayı Altınöz: “Çekilmedik, çekilmeyeceğiz”
DHA
Kaynak DHA

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz,  İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, Yeniden Refah Partisi Beyoğlu Belediye Başkan adayı Zeynel Özmen, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan ve parti temsilcileriyle İstiklal Caddesi’nde yürüyüş yaptı.

Altınöz yürüyüş öncesi, 2 aydır 100 bin kişilik bir teşkilatla gece gündüz demeden sokak sokak  gezdiklerine işaret etti.

“İnşallah yarın milli görüşün zaferini oylayacağız” diyen Altınöz,  üzerlerine düşeni yaptıklarını ve artık  vatandaşın kendilerine yönelik teveccühünün sandığa yansımasını beklediklerini ifade etti.

Altınöz,  bu süreçte partilerinin gücünü özellikle kırmak, teşkilat gücünü örselemek isteyen bazı mihrakların, Yeniden Refah Partisi, Fatih Erbakan ve seçim kampanyasıyla ilgili  maddi ve manevi iftira, çamur attıklarını dile getirdi.

Terör örgütleriyle iş tutmaktan, seçim kampanyalarının bazı partiler tarafından finanse edildiğine kadar yıllardır ‘kardeşimiz’ dedikleri arkadaşlarından bunların gelmesinin kendilerini yıldıramayacağının altını çizen Altınöz,  “Aksine bizim heyecanımız ve motivasyonumuz arttı. Teşkilatlarımız daha da birbirine kenetlendi” dedi.

“Zafer inananlarındır ve zafer yakındır diyorum”

Altınöz, seçmene şu çağrıda bulundu:

“Çekilmedik, çekilmeyeceğiz”

Adaylıktan çekilmeyeceklerini de vurgulayan Altınöz şöyle devam etti:







Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.