Bakan Tekin: Ankara'nın hızlanması gerekiyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kahramankazan ve Kızılcahamam ilçelerinde gerçekleştirilen "sevgi yürüyüşüne" katılarak Ankara'nın hızını kaybettiğini belirtti. Trafik ve ulaşım sorunlarına dikkat çeken Bakan Tekin, şehrin yeniden hızlanması gerektiğini vurguladı.

Kay
Kaynak Kaynak: AA
YAYINLAMA
30 Mart 2024 20:55
GÜNCELLEME
30 Mart 2024 21:06
Bakan Tekin: Ankara'nın hızlanması gerekiyor
Kay
Kaynak Kaynak: AA

Ankara'nın Kahramankazan ve Kızılcahamam ilçelerinde düzenlenen "sevgi yürüyüşüne" katılan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara'nın hızlanması gerektiğini vurguladı. Kahramankazan ilçesinde başlayan yürüyüşe katılan Bakan Tekin, daha sonra Kızılcahamam'a geçerek halka seslendi.

"Ankara hızını kaybetti"

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhur İttifakı Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ve diğer parti temsilcilerinin eşlik ettiği yürüyüşte konuştu. Tekin, siyasetçilerin görevinin halkla iletişimi ve paylaşımı olduğunu vurgulayarak, Ankara'nın son dönemde hızını kaybettiğini ifade etti. Özellikle ulaşım konusunda yaşanan sorunlara dikkat çeken Bakan Tekin, Ankara'nın eski dinamizmini kaybettiğini belirtti.

Ankara'daki hava kirliliğine ve trafik sorunlarına dikkat çeken Bakan Tekin, Melih Gökçek döneminde başlayan ve şehre değer katan projeleri takdirle anarak, Ankara'nın bu potansiyeli tekrar yakalaması gerektiğini belirtti. Son dönemde yaşanan trafik yoğunluğunun ve ulaşım sürelerinin artışının altını çizen Tekin, Ankara'nın yeniden hızlanması gerektiğini vurguladı.

Kızılcahamam ilçesinde de konuşma yapan Bakan Tekin'e, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ve diğer parti temsilcileri eşlik etti. Tekin, burada da Ankara'nın hızını artırmak için çalışmaların önemine değindi ve yerel yönetimlerin bu konuda sorumluluklarının bulunduğunu belirtti.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.