Adalet Bakanı Tunç'tan seçim açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada, Türkiye'de seçimlerin şeffaf bir şekilde gerçekleşeceğine inandığını dile getirdi. Bakan Tunç, seçim sürecinde görev alan tüm paydaşlara kolaylıklar dileyerek, birlik ve beraberlik içinde geçecek bir seçim süreci temennisinde bulundu.
Afife Kaya
|
30 Mart 2024, Cumartesi - 23:14
Adalet Bakanı Tunç'tan seçim açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde önemli bir değerlendirme yaparak, seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç'un sosyal medya hesabından paylaştığı videolu mesajda, seçimlerin demokrasinin en temel göstergelerinden biri olduğuna vurgu yaparak, Türkiye'de seçimlerin şeffaf bir şekilde gerçekleşeceğine olan inancını dile getirdi.

Bakan Tunç'un açıklamaları şu şekilde:

"31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin aziz milletimize, şehirlerimize ve ülkemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasi şölenimizin güvenli bir şekilde tamamlanacağına yürekten inanıyor, tüm adaylara ve seçim görevlilerimize başarılar diliyorum."

Yılmaz Tunç, Türkiye'de seçimlerin yönetim ve gözetiminin yargı denetimi altında olduğunu vurgulayarak, şeffaf bir şekilde gerçekleştirilen seçimlerin dünyaya örnek olduğunu belirtti. Ayrıca, seçim sürecinde görev alan tüm paydaşlara kolaylıklar ve başarılar diledi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2131741/adalet-bakani-tunctan-secim-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.