Trabzon'da orman yangını

Trabzon'un Of ilçesinde dün başlayan orman yangını, yaklaşık 10 dönümlük alanda etkili oldu. Yangına Trabzon Büyükşehir Belediyesi Of İtfaiye Amirliği, Orman İşletmeleri ve Of Belediyesi ekipleri müdahale ediyor.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
31 Mart 2024 00:13
GÜNCELLEME
31 Mart 2024 00:18
Trabzon'da orman yangını
AK
Afife Kaya Editör

Trabzon'un Of ilçesinde, Yukarı Kışlacık Mahallesi'ndeki ormanlık alanda dün saat 16.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 10 dönümlük bir alanı etkisi altına aldı. Olayın meydana gelmesinin ardından, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Of İtfaiye Amirliği ekipleri, Orman İşletmeleri ve Of Belediyesi ekipleri hızla harekete geçti.



Yangına müdahale eden ekipler, alevlerin yayılmasını kontrol altına almak için yoğun çaba harcıyor. Yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak ise detaylı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, yangının kontrol altına alınması için ekiplerin sürekli olarak sahada çalıştığını ve çevredeki vatandaşların güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemlerin alındığını belirtiyor.


Yangının çıkış nedeni ve olası etkileriyle ilgili olarak bölgedeki yetkililerin titizlikle çalıştığı bildirilirken, yangının yayılmasını önlemek için ekiplerin koordineli bir şekilde çalıştığı vurgulanıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.