Mustafa Destici, oyunu kullandı!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart yerel seçimler için oyunu Başkent Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde kullandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
31 Mart 2024 13:17
GÜNCELLEME
31 Mart 2024 13:52
Mustafa Destici, oyunu kullandı!
Ecem Çetin Editör

Türkiye, yerel seçimler için sandık başında...

Vatandaşlar,  5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için oy kullanıyorlar... 

Milyonlarca seçmen sabah saatlerinden itibaren okulların yolunu tuttu... 

Saatler sonra ilk verilerin alınmasıyla merak beklenen seçim sonucu belli olacak...

Siyasi isimlerde oy kullanmaya devam ediyor... 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, oyunu eşiyle birlikte Başkent Üniversitesi İktsadi İdari Bilimler Fakültesinde kullandı...

Vatandaşlık görevini yerine getiren Mustafa Destici, ardından kameralar karşısına geçti...

Yerel seçimin devlete, ülkeye, millete,  siyasi partilere ve adaylara hayırlı olmasını dileyen  Mustafa Destici, şu ana kadar aldıkları bilgiler ve  Yüksek Seçim Kurulu'nun açıklamalarının seçimlerin sağlıklı bir şekilde işletildiğini gösterdiğini ifade etti. 

Destici, bir demokrasi şöleni içerisinde milli iradenin tecelli edeceğine de yürekten inandığını söyledi. 

"Bu çalışmanın meyvesini  alacağımıza  yürekten inanıyorum"

Destici, şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti demokrasiye inanmış, milli iradenin gücüne ziyadesiyle inanmış ve teslim olmuş bir milletimizdir ve sandığa katılım Türkiye'de biliyorsunuz her zaman diğer Avrupa ülkeleriyle ve dünya ülkeleriyle kıyasladığımızda hep yüksek seviyede olmuştur. Bu da aziz milletimizin demokrasiye ve milli iradeye olan bağlılığından kaynaklanmıştır. Bugün de inanıyorum ki seçimlere katılım yine yüksek seviyede gerçekleşecektir ve milli irade yerel seçimlerde de tecelli edecektir. Tabii biz Büyük Birlik Partisi olarak biliyorsunuz Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak Büyükşehir Belediye Başkanlıklarında Cumhur İttifakı'yla beraberiz. Fakat Büyükşehir'lerin kısmı ilçelerinde ya da diğer illerimizin önemli kısmında, ilçelerimizde, il genel meclis üyeliklerinde, belediye meclis üyeliklerinde, kendi adaylarımızla seçimlere katılıyoruz ve adaylarımıza ben şimdiden başarılar diliyorum. Aynı zamanda tabii ki teşkilatlarımız bu süre içerisinde çok yoruldular. Adaylarımızla birlikte çok çalıştılar. Hepsine de teşekkür ediyorum. Bugün inşallah bu çalışmanın, bu azmin, bu kararlılığın meyvesini de alacağımıza ben yürekten inanıyorum. 

"Milletimizin doğru kararı vereceğine inanıyorum"

Tabii diğer taraftan bu bir yerel seçimdir ve bu yerel seçimlerde milletimiz beldesinde, ilçesinde, ilinde kendisini yönetecek belediye başkanlarını seçecektir. İnşallah en doğru kararı milletimizin vereceğine yine yürekten inanıyorum. Yine bu belediyelerimizin meclis üyelerini seçeceklerdir, il genel meclis üyelerini seçeceklerdir. Buralarda da yine ben milletimizin doğru kararı vereceğine inanıyorum. Tabii aynı zamanda muhtarlık seçimleri var. Bu seçimlerin Türkiye'deki on binlerce muhtarımız için de ben yine muhtar adayımız için de hayırlı olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Bugünkü seçimler yerel seçim ama Türkiye'de biliyorsunuz siyaset hep sıcaktır ve dolayısıyla da buradan çıkacak sonuçlar elbette ki önümüzdeki siyasi süreci de mutlaka ama mutlaka az ya da çok etkileyecektir. Onun için ben inşallah milletimizin savcılığının galip geleceğini ve istikrarın kazanacağını, cumhurun kazanacağını, birliğin kazanacağını, Büyük Birlik'in kazanacağına ben yürekten inanıyorum ve tekrar seçimlerin ülkemiz için, milletimiz için, devletimiz için hayırlı olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Sandığa giden, oy kullanan bütün vatandaşlarımı da da milli irade adına, demokrasi adına şükranlarımı sunuyorum."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.