Bahar dizisinin Bahar'ı Demet Evgar, diziyle ilgili konuştu!

Show TV'de salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bahar dizisinde 'Bahar' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Demet Evgar, diziyle ilgili konuştu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
31 Mart 2024 14:03
GÜNCELLEME
31 Mart 2024 14:27
Bahar dizisinin Bahar'ı Demet Evgar, diziyle ilgili konuştu!
Ecem Çetin Editör

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisi salı akşamları izleyicisiyle buluşuyor.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya'nın başrolünde buluştuğu dizi salı akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi... 

Her hafta reyting rekoru kırarak devam eden dizi, milyonları ekran başına topluyor. 

Sevilen dizide Demet Evgar, "Bahar" karakteriyle, izleyici karşısına çıkıyor. 

Uzun bir süreden sonra ekranlara Bahar dizisiyle dönen Demet Evgar, oyunculuk performansıyla oldukça beğeni topluyor. 

Diziyle ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu,  'Bahar, TV dizileri açısından bir şeyleri değiştirebilir mi?' sorusuna yanıt verdi. 

Demet Evgar, " ''Değiştirdi bile; bizde tabiri caizse tutan, izleyicinin kabul ettiği işler hemen bir 'akım' olarak kabul ediliyor ve aynı türün farklı tonlarında pek çok iş izliyoruz." dedi. 

Bahar'ın  patriyarka düzenine dayanan dizilerin egemenliğinde gerçekten çiçek gibi açtığını söyleyen ünlü oyuncu, şöyle devam etti;

"Salt 'kadın işi' dememiz mümkün değil. Evet, dümende bir kadın var ama aslında dümende hayatın kendisi var. Salt komedi de, trajedinin içindeki mizah da, kötücülük de, iyileştiricilik de tüm bu nosyonlar bir ağacın dalları misali Bahar'da can buluyor."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.