İmamoğlu'ndan sandıklar açıldıktan sonra ilk açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Şu an gördüğümüz fotoğraf bizi memnun etmekte." dedi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
31 Mart 2024 20:00
GÜNCELLEME
31 Mart 2024 20:11
İmamoğlu'ndan sandıklar açıldıktan sonra ilk açıklama
EK
Esra Koçak Editör


Mevcut İBB Başkanı İmamoğlu, seçim sonuçlarına ilişkin yayın yasaklarının kaldırılmasının ardından CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile birlikte açıklamada bulundu.

İmamoğlu, "Şu an itibariyle yüzde 40'a doğru giden bir oranda veriye sahibiz. Şunu söyleyebilirim ki vatandaşımızın bize olan inancı karşılığını göstermiş durumda. İyi verilerle şu an sonuçları takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte." diyen İmamoğlu, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikli olarak İBB oyları tasnif ediliyor. Bu noktada ilk olarak İBB oyları görebiliyoruz. Ancak bizim için en az İBB verisi kadar önemli iki döküman daha var. Biri ilçe başkanlığı, bir diğer ilçe meclis üyesi verisi. Her iki tutanak da bizim istediğimiz verilerin bütüncül sonucunu oluşturmakta. Bütün vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Sürece göre yine İl Başkanım Özgür Çelik'le birlikte sizlerin huzuruna geleceğim ve açıklama yapacağız."

İmamoğlu, "Vatandaşımızın teveccühü vatandaşımızın bize olan inancı karşılığını göstermiş durumda, iyi verilerle şu anda takip ediyoruz. Çok güçlü bir ekibimiz var. İl başkanlığımızda il başkanımızın liderliğinde. Çok ciddi bir veri akışı sistemimiz var. Şu anda gördüğümüz fotoğraf bizi memnun etmekte. Şu anda oy tasnif işlemleri devam ediyor. Öncelikli olarak İBB oyları tasnif ediliyor. Bizim için çok önemli  en az İBB verisi kadar önemli iki dokuman daha var bir tanesi ilçe başkanlığı verisi, bir diğeri de ilçe meclis üyesi verisi. Bu her iki tutanak da bizim bu seçimde elde ettiğimiz verilerin bütüncül sonucunu oluşturmakta. Bütün vatandaşlarımıza, öncellikle oy kullanan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.Sonuçlar her şeyden önce şehrimize ve ilçelerimize bütün ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor...

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.