Kızılcık Şerbeti'nden merakla beklenen ilk tanıtım!

Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen 58. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Tanıtımda yer alan sahneleriyle dikkat çeken dizi, izleyicisini merakta bıraktı.
Ecem Çetin
|
02 Nisan 2024, Salı - 12:25
Kızılcık Şerbeti'nden merakla beklenen ilk tanıtım!

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi cuma akşamı 57. bölümüyle ekrana gelecek.

Cuma akşamlarına damgasını vuran ve ilgiyle izlenen izlenen diziden merakla beklenen ilk tanıtım yayınlandı. 

Görkem’in değişimiyle şaşkınlığını gizlemeyen Pembe, Fatih’in yanıtıyla bir kez daha şoke oluyor. Cemre bebekle Pembeler’e ziyarete gelen Doğa’nın, Görkem’le karşı karşıya geldiği tanıtımda Doğa ve Giray’ın iletişiminin devam etmesi dikkat çekiyor. Aynı evi paylaşmaya başlayan Kıvılcım ve Ömer'in, Doğa ve Sönmez’i ağırladığı akşam yemeğinde Doğa’nın yüzünün gülmeye başlaması sevinç yaratırken, Nursema ve Rüzgar’ın beklenen yüzleşmesi de yeni bölümde ekrana geliyor. 

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.           

Kızılcık Şerbeti her Cuma günü saat 20.00’de Show TV’de!

İşte Kızılcık Şerbeti’nin 58. Bölüm Tanıtımı;

https://youtu.be/yqI1vwago88

http://www.ankaramasasi.com/haber/2132091/kizilcik-serbetinden-merakla-beklenen-ilk-tanitim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.