Fenerbahçe'de olağanüstü Genel Kurul günü

Fenerbahçe Kulübü, Ülker Stadı'nda düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, başkan Ali Koç'un önderliğinde önemli bir adım attı. Toplantıya katılan yöneticiler, futbolcular ve taraftarlar, başkan Koç'un konuşması ve çoğunluğun sağlandığının duyurulmasıyla coşkuyla karşıladılar.

Kay
Kaynak Kaynak: DHA
YAYINLAMA
02 Nisan 2024 18:55
GÜNCELLEME
02 Nisan 2024 19:12
Fenerbahçe'de olağanüstü Genel Kurul günü
Kay
Kaynak Kaynak: DHA

Fenerbahçe Kulübü'nde gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkan Ali Koç ve futbol A takımının teknik direktörü İsmail Kartal, Ülker Stadı'na geldi.

Futbolcuların da katılımıyla renklenen toplantıda, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu ve Bright Osayi-Samuel gibi önemli isimler, Fenerbahçe'nin yanında yer aldı. Özellikle Bright Osayi-Samuel'e gösterilen sevgi gösterisi dikkat çekti.

Toplantıda Ali Koç'un doğum günü olması nedeniyle tribünlerden özel bir pankart açıldı. Pankartta, "Yolu sen çizdin, birlikte yürüyeceğiz. Sonsuza kadar" mesajı yer aldı.

Toplantıda konuşan Erol Bilecik, çoğunluğun sağlandığını ve gerekli sayının aşıldığını belirtti. Bilecik, "Bugün burada 22 bin 588 kongre üyemizi geçmiş bulunuyoruz. Bugünü iyi not edin. Bugün burada futbol takımımızın geleceğini konuşmak için değil, aynı zamanda kulübümüzün bütünlüğünü korumak ve savunmak için bir araya geldik" ifadelerini kullandı.

Ali Koç ise yaptığı konuşmada, Trabzonspor maçında yaşanan olaylara ilişkin adaletsizlikleri ve haksızlıkları sert bir dille eleştirdi. Koç, "Bize yapılan her yanlış Türkiye'ye yapılmıştır. Fenerbahçe'nin her ayağa kalkışı Türkiye'nin ayağa kalkışıdır. Bugün tek yürek olarak haksızlıklar ve adaletsizlikler karşısında olacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.