İzmir’deki Mahzen-24 operasyonunda 8 gözaltı

Yurt dışına kaçan Barış Boyun’un elebaşılığını yaptığı suç örgütüne karşı İzmir’de gerçekleştirilen Mahze24 operasyonlarında 8 kişi gözaltına alındı.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
03 Nisan 2024 09:12
GÜNCELLEME
03 Nisan 2024 09:33
İzmir’deki Mahzen-24 operasyonunda 8 gözaltı
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Organize suç örgütlerine karşı operasyonlar aralıksız sürüyor.

Bu kez hedefte Barış Boyun’un elebaşılığını yaptığı ve Daltonlar Çetesi olarak anılan suç örgütü vardı.

Motosikletli suikast timleri olduğu ve bu timlerle kanlı eylemler geçekleştirdiği belirtilen örgüte bir darbe daha indirildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlükleri ile Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde bu suç örgütüne karşı çalışma yaptı.

Örgüt üyesi şüphelilerin; Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, Kasten öldürmeye teşebbüs, Kasten yaralama, Silahlı tehdit, Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, Mala zarar verme ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarını işledikleri belirlendi.

Daha sonra operasyon için düğmeye basıldı.

Mahzen-24 operasyonlarında 4 ruhsatsız tabanca, 2 adet tüfek, uyuşturucu madde ve suçta kullanıldığı belirlenen bir motora el konuldu.

Operasyonun ayrıntılarını İçişleri akanı Ali Yerlikaya X hesabından duyurdu.

Bakan Yerlikaya paylaşımında, “Ailelerimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine milletimizin duası ve desteğiyle nefes aldırmayacağız. Tek tek yakalayacağız” dedi.





Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.