Filiz Akın'dan eski eşi Türker İnanoğlu'na veda!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın, hayatını kaybeden eski eşi ve çocuğunun babası Türker İnanoğlu ile ilgili paylaşımda bulundu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
03 Nisan 2024 10:07
GÜNCELLEME
03 Nisan 2024 10:51
Filiz Akın'dan eski eşi Türker İnanoğlu'na veda!
Ecem Çetin Editör

Çok sayıda filmin yapımcılığın ve yönetmenliğini yapan Yeşilçam'ın 'Bay Sinema' olarak tanınan Türker İnanoğlu'ndan dün acı haber geldi. 

Türk sinemasının unutulmaz ismi Türker İnanoğlu, 87 yaşında hayatını kaybetti.

Usta yapımcı ve yönetmen için yarın  Tim Show Center'da tören düzenlenecek ve ardından  İnanoğlu, son yolculuğuna uğurlanacak. 

Türker İnanoğlu'nun vefat haberinin ardından eski eşi Filiz Akın sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

"Bay Sinema maalesef yok artık"

Duygusal bir yazı paylaşan Akın, eski eşine şu sözlerle veda etti;

"Uzun süredir hastalıklarla uğraşıyordu. Doktorları ve ailesinin bütün gayretine rağmen kurtarılamamış… Hayatında pek çok şeyden de fazla sinemayı seven, gerçekten de son günlerine kadar üreten, önce yönetmen ve yapımcı daha sonra sadece prodüktör olarak devam eden son çınarı, oğlumun babasını kaybettik. Başta eşinin, çocukları Zeynep ve İlker’in, torunlarının ve tüm Sinema camiasının başı sağ olsun, sabırlar diliyorum… 'Bay Sinema' maalesef yok artık…"

Türker İnanoğlu ve Filiz Akın, 1964 yılında dünyaevine girdi. Ünlü çift, 1965 yılında oğulları İlker İnanoğlu'nu kucaklarına aldı. İnanoğlu ve Akın , 1974 yılında ise 10 yıllık evliliklerini bitirdi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.