Asa Germann kimdir?

Gen V'de Sam Riordan olarak yer alan Amerikalı aktör Asa Germann kimdir?

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
03 Nisan 2024 11:27
GÜNCELLEME
03 Nisan 2024 11:30
Asa Germann kimdir?
CS
Canan Salman Editör

Asa Germann, Amerikalı bir aktördür. Amazon Prime Video süper kahraman dizisi Gen V'de Sam Riordan karakteriyle yer almaktadır.

Kariyer Germann, kariyerine Los Angeles'taki Ruskin Tiyatrosu'nda Suburbia, This is Our Youth, Orphans ve The Red Coat gibi yapımlarda sahne alarak başladı.

Germann, Dahmer - Canavar: Jeffrey Dahmer Hikayesi ve Caviar gibi yapımlarda ekranlarda yer aldı. Ayrıca, Farbod Khoshtinat'ın yönettiği 2020 yapımı Two Little Boys adlı kısa filmde de rol aldı.

Mayıs 2022'de, Jaz Sinclair ve London Thor ile birlikte Amazon Prime Video süper kahraman dizisi Gen V'de rol almak üzere seçildi. Dizide Sam Riordan karakterini canlandırmaktadır. Rol için gerekli olan fiziksel performans için yoğun dublörlük eğitimi aldı. İlk sezonun çekimleri sırasında kolunu kırdı. Karakteri halüsinasyonlar geçiren bir karakteri canlandırmakta olup bu halüsinasyonlar kukla gibi yenilikçi yollarla gösterilmektedir. Rolünü ikinci sezonda da sürdürecektir.

Kişisel Hayat Germann, Ally McBeal ve Grey's Anatomy gibi dizilerde başrol oynamış olan Christine Mourad ve Greg Germann'ın oğludur.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.