Lizze Broadway kimdir?

Gen V'deki Emma Meyer rolüyle tanınan Amerikalı bir aktris Lizze Broadway kimdir?

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
03 Nisan 2024 12:22
GÜNCELLEME
03 Nisan 2024 12:32
Lizze Broadway kimdir?
CS
Canan Salman Editör

Elizabeth Broadway, 16 Şubat 1998 doğumlu Amerikalı bir aktristir ve en çok Prime Video dizisi Gen V'deki Emma Meyer rolüyle tanınır.

Kariyeri Broadway, oyunculuk kariyerine suç draması dizisi Southland'de Brooks Ryerson rolüyle başladı ve ikinci sezonun ikinci bölümü olan "Butch & Sundance"de yer aldı. 2011 yılında, komedi-drama dizisi Shameless'ta İlk sezonun 11. bölümünde Daughter rolüyle ve televizyon filmi Bad Mom'da Rose rolüyle görüldü.

2013 yılında, Broadway, suç işleme prosedür komedi-drama dizisi Bones'ta sekizinci sezonun on altıncı bölümünde Kat Martin rolüyle ve aynı zamanda çeşitli ve gece geç saatli talk show Conan'da Steph rolüyle yer aldı. 2014 yılında, Broadway, Trophy Wife'ın ilk sezonunun 20. bölümünde Maya rolüyle göründü.

2015 yılında, Broadway, Becca Koats rolüyle televizyon filmi 16 and Missing'de başrol oynadı. 2017 yılında, Broadway, Chicago P.D.'nin dördüncü sezonunun 20. bölümünde JoJo McKinnon rolüyle yer aldı.

2018 yılında, Broadway, polisiye drama dizisi NCIS'te Mandy rolüyle, Here and Now dizisinde Becca Koats rolüyle ve ayrıca komedi dizisi Henry Danger'ın dördüncü sezonunun onuncu bölümünde Heather Bogart rolüyle yer aldı. Broadway, Harper rolüyle Kelly Sullivan ile birlikte Instakiller televizyon filminde başrol oynadı.

Broadway, komedi dizisi Splitting Up Together'da Zoey rolüyle ve suç draması dizisi The Rookie'de Aurora rolüyle yer aldı.

2020 yılında, Broadway, komedi filmi American Pie Presents: Girls' Rules'da Stephanie Stifler rolüyle başrol oynadı.

2021 yılında, Broadway, The Boys'un Amazon Original yan dizisi Gen V'de Emma Meyer rolüyle seçildi.

Ödüller Bones'daki performansıyla 35. Genç Sanatçı Ödülleri'nde En İyi Performans- Misafir Oyuncu Genç Aktrist 14-16 yaş kategorisinde aday gösterildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.