Gavin Leatherwood kimdir?

Chilling Adventures of Sabrina dizisindeki Nicholas Scratch rolüyle tanın Amerikalı aktör ve şarkıcı olan Gavin Leatherwood kimdir?

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
03 Nisan 2024 12:34
GÜNCELLEME
03 Nisan 2024 12:43
Gavin Leatherwood kimdir?
CS
Canan Salman Editör

Gavin Thomas Leatherwood, 7 Haziran 1994 doğumlu Amerikalı bir aktör ve şarkıcıdır.

Erken yaşamı Leatherwood, 7 Haziran 1994 tarihinde Maui, Hawaii'de doğmuştur. Gençliğini California'da geçirmiş ve 18 yaşında Oregon'a taşınmıştır. Leatherwood'un Chloe adında bir ablası bulunmaktadır. Çoğunlukla İrlanda kökenlidir ve ayrıca İngiliz, İspanyol, Galce, diğer Avrupa kökenleri ve Kızılderili kökenleri de vardır.

Oyunculuk kariyeri Oyunculuk kariyerine başlangıçta All My Sons ve Peter Pan gibi çeşitli tiyatro oyunlarında performans sergileyerek başlamıştır. 2017 yılında, NCIS ve Grown-ish dizilerinde konuk oyuncu olarak görünmüştür.

2018 yılında, Leatherwood Netflix'in doğaüstü korku dizisi Chilling Adventures of Sabrina'da Nicholas Scratch karakterinin başrolünü oynamak üzere seçilmiştir. Ayrıca, Sabrina Carpenter'ın Skin adlı single'ının müzik videosunda sevgilisi olarak konuk oyuncu olarak yer almıştır. Leatherwood, HBO Max'te yayınlanan gençlik komedi-drama dizisi The Sex Lives of College Girls'ın 1. sezonunda ana kadroda yer almıştır.

Müzik kariyeri Oyunculuk dışında, Leatherwood müzik kariyerine 19 Şubat 2021'de "Just For Tonight" adlı çıkış single'ını yayımlayarak başlamıştır. Bu şarkının farklı yönlerini üretmek için Boom Forest Music, Thomas Dutton ve Gavin McDonald ile çalışmıştır. 22 Ekim 2021'de "Driftwood Mermaid" adlı single'ı yayımlamıştır. Leatherwood daha sonra 8 Nisan 2022'de "Be My Lover" adlı single'ı yayımlamıştır ve ilk EP'si "Moonlighting"i 21 Ekim 2022'de yayımlamıştır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.