Maddie Phillips kimdir?

Süper kahraman serisi Gen V. kadrosunda yer alan Kanadalı oyuncu Maddie Phillips kimdir?

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
03 Nisan 2024 13:40
GÜNCELLEME
03 Nisan 2024 14:35
Maddie Phillips kimdir?
BY
Barış Yılmaz Editör

Madelaine Rachel Phillips, 6 Eylül 1994 doğumlu Kanadalı bir aktristir.  Maddie Phillips, Vancouver, British Columbia, Kanada'da doğmuştur ve babası Amerikalı, annesi ise Londra doğumlu biridir. Altı yaşında bir oyunculuk kariyeri yapmaya karar vermiştir. Phillips'in ailesi, 10 yaşındayken Perth, Avustralya'ya taşınmıştır. Penrhos College, Perth'teki Uniting Church kızlar okulunda eğitim almıştır.

Kariyer Phillips'in ilk ekran görünümü 2013 yapımı If I Had Wings filminde olmuştur. 2014 yılında, Antoinette adlı kısa filmde başrol oyuncusu olmuştur. 2016'da, Phillips Victory Square adlı kısa filmde Sugar karakterini canlandırmıştır.

2015 yılında, Supernatural adlı dizinin bir bölümünde rol almıştır. Phillips'in ilk tekrar eden rolü, 2017'de Netflix televizyon dizisi Project Mc2'de Devon D'Marco olarak gelmiştir; aynı yıl, Hit the Road dizisinin ilk sezonunun iki bölümünde Girl Alex'i oynamış ve International Canadian Comedy Film Festival'de gösterilen Mockumentary kısa filmi The Roommate'de Cassandra karakterini canlandırmıştır.

2018'de, Phillips Ghost Wars'ın beş bölümünde tekrar eden bir rol olan Randeen olarak yer almıştır. Aynı yıl, Syfy fantastik korku drama televizyon dizisi Van Helsing'in 2 bölümünde Kit'i oynamıştır. Phillips, 2018'de Supernatural'ın bir bölümünde daha rol almış ve Noel TV filmi Santa's Boots'ta bir süpermarket elfi olarak görünmüştür.

Phillips, 2020 Netflix genç komedi-drama televizyon dizisi Teenage Bounty Hunters'da başrol oyuncusu olarak Sterling Wesley'i canlandırmıştır, bu dizide ikiz kardeşi olan Anjelica Bette Fellini ile birlikte rol almıştır. 2022'de Amazon Original yapımı The Boys'un spin-off dizisi olan Gen V'de rol alacağı açıklanmıştır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.