London Thor kimdir?

Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu olan London Thor kimdir?

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
03 Nisan 2024 14:38
GÜNCELLEME
03 Nisan 2024 14:41
London Thor kimdir?
BY
Barış Yılmaz Editör

London Thor, Amerikalı bir şarkıcı, söz yazarı ve aktristir. Amazon Prime Video süper kahraman dizisi Gen V'de, Thor Jordan Li'nin kadın formunu oynamaktadır.

Erken yaşam Thor Los Angeles'ta doğup büyümüş ve Agoura Hills'de büyümüştür. Ebeveynleri Studio City'de bir oyunculuk stüdyosu işletmiştir. Thor'un Dylan Ace Thor adında bir ağabeyi vardır.

Kariyer Müzik Thor, bir şarkıcı-söz yazarıdır. Müzik yazmaya 12 yaşında başlamış ve 15 yaşında bağımsız olarak ilk single'ını yayınlamıştır. Şarkıları The Girl on the Train ve Girls Like Magic gibi filmlerde ve televizyon dizilerinde yer almıştır. Ayrıca Markus Schulz, Farius, AWAY, TyDi, Shane 54, Christopher Tin ve Jerome Isma-Ae gibi sanatçılar ve DJ'lerle müzik yazıp seslendirmiştir. Gareth Emery ve Alastor ile de çalışmıştır.

Oyunculuk Thor, You, Shameless ve Greta Gerwig'in yönettiği Lady Bird adlı filmde roller almıştır. Ayrıca Never Have I Ever dizisinde de görünmüştür.

Thor, Mayıs 2022'de Amazon Prime Video süper kahraman dizisi Gen V'a katılmıştır. Thor, Jordan Li'nin kadın formunu oynamaktadır ve bu rolü Derek Luh ile paylaşmaktadır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.