Trabzonspor, Konyaspor'u mağlup etti

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
03 Nisan 2024 23:19
GÜNCELLEME
03 Nisan 2024 23:37
Trabzonspor, Konyaspor'u mağlup etti
AK
Afife Kaya Editör

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 31. haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Mücadelede üstün bir performans sergileyen Trabzonspor, Edin Visca ve Trezeguet'in golleriyle sahadan mutlu ayrıldı.

Gollerin ilkinde 19. dakikada Trezeguet, rakip fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi. Ardından 59. dakikada penaltı vuruşunu gole çeviren Edin Visca, skoru 2-0'a getirdi. Mücadelenin son dakikalarına yaklaşırken, 89. dakikada Taxiarchis Fountas'ın golüyle Trabzonspor üçüncü golünü kaydetti. Ev sahibi Konyaspor'un tek golünü ise 79. dakikada Steven N'Zonzi attı.

Bu karşılaşmada dikkat çeken bir başka detay ise Edin Visca'nın Trabzonspor formasıyla ilk kez penaltıdan gol atmış olması. Ayrıca, yaz transfer döneminde kadroya dahil edilen Mislav Orsic, uzun süren sakatlık sonrası ilk kez sahaya çıktı ve performansıyla dikkat çekti.

Bu galibiyetle birlikte Trabzonspor, ligdeki puanını 52'ye yükseltirken, Konyaspor ise 33 puanda kaldı. Ligdeki bir sonraki maçında Trabzonspor, Sivasspor'u ağırlayacakken, Konyaspor ise deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.