İYİ Partili Poyraz: Akşener’in bu kurultayda aday olmayacağını düşünüyorum

Seçimlerin ardından istifalar ve olağanüstü kongre kararı ile gündem olan İYİ Parti de Akşener'in aday olup olmayacağına ilişkin ise İYİ Parti İstanbul Milletvekili Poyraz son noktayı koydu. Poyraz "Meral Akşener’in bu kurultayda aday olmayacağını düşünüyorum” dedi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
03 Nisan 2024 23:57
GÜNCELLEME
04 Nisan 2024 00:24
İYİ Partili Poyraz: Akşener’in bu kurultayda aday olmayacağını düşünüyorum
EK
Esra Koçak Editör

Seçimden beklediği sonucu alamayan İYİ Parti'de sular durulmuyor. İstifaların peş peşe geldiği bu günlerde Genel Başkan Akşener'in ne yapacağı ise merak konusu. İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, “Meral Akşener’in bu kurultayda aday olmayacağını düşünüyorum” dedi.

Bir televizyon programına katılan Poyraz şunları söyledi: 

"Kongreler biliyorsunuz delegenin karar verdiği alanlardır. Bir kongrede aday olabilmeniz için yeterli sayıda delegenin sizi teklif etmesi gerekiyor. Sayın Genel Başkanının aday olup olmaması kendi iradesiyle alakalı bir durumdur. Bu süreçte bir siyasi partinin Genel Başkanı olarak Sayın Akşener partisini kongreye götürmek mecburiyetindedir. Dolayısıyla da partisini kongreye götürme kararı vermiştir.

"Akşener”in aday olmayacağını düşünüyorum"

Sayın Akşener’in bu konuya ilişkin net ifadesi var. Net ifadesi sonrasında da bir Kurultay kararı verdi. Bütün bunları alt alta koyunca Meral Akşener’in bu kurultayda aday olmayacağını düşünüyorum."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.