Denizli, Aydın ve Tokat’ta kaza: 4 ölü, 12 yaralı

Denizli’nin Tavas, Aydın’ın Nazilli ve Tokat’ın Zile ilçelerindeki 3 ayrı trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken 12 kişi yaralandı
DHA
|
11 Nisan 2024, Perşembe - 09:51
Denizli, Aydın ve Tokat’ta kaza: 4 ölü, 12 yaralı


DENİZLİ'nin Tavas ilçesinde dün saat 18.00 sıralarında Gümüşdere Mahallesi'nde trafik kazası meydana geldi.

Tavas istikametine giden Hüseyin İlkinci’nin (50) kullandığı 20 DG 117 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Rukiye Erçıktı (33) yönetimindeki 09 JF 009 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı.

İhbar üzerine kaza bölgesine  sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekibinin kontrolünde sürücü Hüseyin İlkinci’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

İtfaiye ekipleri, hurdaya dönen araçlarda sıkışan Zehra İlkinci (50), kızı Şerife İlkinci ile kamyonetin sürücüsü Rukiye Erçıktı ve yolcular Mehmet Ali Erçıktı (45) ve Sıla Erçıktı’yı (15), otomobillerden çıkarttı.

Yaralılar ambulanslarla kaldırıldıkları Tavas Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza noktasında inceleme yapan jandarma ekiplerinin çalışmasını tamamlaması sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Hüseyin İlkinci’nin cenazesi otopsi için Tavas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Eşi de hastanede yaşamını yitirdi

Kazadan ağır yaralanan Hüseyin İlkinci’nin eşi Zehra İlkinci de hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çiftin kızı Şerife İlkinci’nin  sağlık durumunun da ağır olduğu öğrenildi. Diğer yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Nazilli’de pikap takla attı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde de, Aysu Öncel’in (29) kullandığı 48 BU 676 plakalı pikap araç, İstiklal Mahallesi mevkisinde refüje çarparak takla attı.

Sürücü Aysu Öncel olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan M.Y, C.A. ve T.A, Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Sağlık durumunun değerlendirilmesi sonrası T.A, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden Aysu Öncel'in, sürücü kursu eğitmeni olduğu öğrenildi.

Kafa kafaya çarpıştılar

Tokat'ın Zile ilçesinde ise dün saat 23.30 sıralarında Zile girişi 5'nci kilometrede, Batuhan Güneş’in (21) kullandığı 34 AG 9652 plakalı hafif ticari araç ile Cengiz Güler (52) yönetimindeki 06 FE 940 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, Cengiz Güler olay yerinde hayatını kaybetti.

Hacer Güler (45), Bülent Güler (21), Yusuf Emir Güler (12), Sedanur Güler (26) ve Batuhan Güler (21) yaralı olarak sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2133284/denizli-aydin-ve-tokatta-kaza-4-olu-12-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.