Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu’nun “Ablamın babası da ünlü” dediği gazeteci Uğur Dündar mı?

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesinin evlilik dışı ilişkiden 4 çocuğu olduğunu belirterek “Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun da babası medya dünyasından ünlü bir isim” sözleri sonrası bahsettiği kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı.
Ersin Küçükbarak
|
16 Nisan 2024, Salı - 09:25
Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu’nun  “Ablamın babası da ünlü” dediği gazeteci Uğur Dündar mı?

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesinin evlilik dışı ilişkiden 4 çocuğu olduğunu belirterek “Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun da babası medya dünyasından ünlü bir isim” sözleri sonrası  bahsettiği kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı.

2023’ün en bomba haberlerinden birisi de Metin Akpınar’ın 35 yıl sonra evlilik dışı ilişkiden ikiz kızlaı olduğunun orta çıkmasıydı.

Türkiye bu haberi, Ankara Masası’ndan öğrendi.

Akpınar’a karşı babalık davası açan ve DNA raporlarıyla bunu belgeleyerek  davayı kazanan kızı Duygu Nebioğlu, bu kez bir başka bomba iddiayı ortaya attı.

Nebioğlu, Sabah Gazetesi’ne verdiği röportajda, annesinin Almanya’daki evliliğinden doğan 2 çocuğu dışında 4 evlilik dışı bebek dünyaya getirdiğini söyledi.

İkiz kardeşi dışında ablasından da ilk kez bahseden nebioğlu, aynı kaderi paylaştıklarını dile getirdi.

Bununla da yetinmedi ablasının babasının da medya dünyasından ünlü bir isim olduğunu belirtti.

 Nebioğlu’nun bahsettiği ablası da babalık davası açtı.

Ancak davada henüz DNA incelemesi gerçekleştirilmediği iddia ediliyor.

Dava duruşmasının adli tatil başlamadan Haziran ayında görülmesi bekleniyor.

Uğur Dündar’ın baba olup olmadığı DNA raporuyla ortaya çıkacak.

Uğur Dündar ve Metin Akpınar’ın iyi bir dost olduğu biliniyor.

Akpınar’ın ardından Dündar’ın da Duygu Nebioğlu’nun biyolojik annesi olan Suphiye Orancı’dan çocuklarının olabileceği iddiası şaşkınlık yarattı.

35 yıl sonra Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden kızı olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu ilk kez Ankara Masası'na konuştu

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu kimdir? Duygu Nebioğlu kaç yaşında nereli? Duygu Nebioğlu'nun Yeşilçam filmlerini aratmayan hayat hikayesi...

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun Yeşilçam filmlerini aratmayan hikayesi

Metin Akpınar’ın ikiz kızı olduğu ortaya çıktı

Duygu Nebioğlu: ''Babam benden bugüne kadar özür dilemediği için davayı açtım''

Metin Akpınar’ın kızı Sevgi Katkıcı’dan ilk röportaj: “ Metin Akpınar’ı hiç babam olarak istemedim”




http://www.ankaramasasi.com/haber/2133888/metin-akpinarin-evlilik-disi-iliskiden-dunyaya-gelen-kizi-duygu-nebioglunun-ablamin-babasi-da-unlu-dedigi-gazeteci-ugur-dundar-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.