Nursema, Umut'tan boşanmak istediğini açıklıyor! Kızılcık Şerbeti'nden merakla beklenen tanıtım geldi

Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen 59. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Umut'un Nursema'yı aldattığı ve Nursema'nın babasına boşanmak istediğini söylediği sahneler oldukça dikkat çekti.
Ecem Çetin
|
16 Nisan 2024, Salı - 11:11
Nursema, Umut'tan boşanmak istediğini açıklıyor! Kızılcık Şerbeti'nden merakla beklenen tanıtım geldi

Yaşanan olaylarıyla adından söz ettiren, Show TV'de cuma akşamları izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisi, 19 Nisan Cuma akşamı 59. bölümüyle ekrana gelecek. 

58. bölümün final sahnesiyle izleyicisini merakta bırakan dizinin yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. 

Nursema’nın babasına boşanmak istediğini açıkladığı tanıtımda Mustafa ve Pembe’nin konuşmasına şahit olan Abdullah, Alev’in Pembe’yi itmediğini öğreniyor. Alev’e gidip yeniden başlamayı teklif eden Abdullah’ın ne cevap alacağı merakla beklenirken, Giray ve Doğa’nın arasındaki samimiyetin giderek ilerlediği görülüyor. Fatih’in bir gece kulübünde dans eden Görkem’e sinirlenmesi dikkat çekerken, Abdullah da Görkem’in değişen hallerine tepkisini gösteriyor. Umut’la bir kez daha konuşmak isteyen Nursema ise eve gittiğinde Umut’u başka bir kadınla yatakta yakalıyor. Tanıtıma damgasını vuran bu anlardan sonra neler yaşanacağı akıllarda soru işareti bırakıyor.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.            

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma saat 20.00’de Show TV’de!

İşte Kızılcık Şerbeti’nin 59. Bölüm Tanıtımı;

https://youtu.be/1g0qXYKP_W0

http://www.ankaramasasi.com/haber/2133898/nursema-umuttan-bosanmak-istedigini-acikliyor-kizilcik-serbetinden-merakla-beklenen-tanitim-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.