Ankara'da korkunç olay: Kocasını bıçaklayarak öldürdü

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Birgül Alamur, eski eşi Veysel Dörtkozan'ı bıçaklayarak öldürdü. Alamur'un emniyetteki ilk ifadesinde, şiddet uygulandığını iddia ettiği belirtildi. Olayda Dörtkozan'ın hayatını kaybettiği, suç kaydının bulunduğu ve daha önce de eski eşini bıçakladığı bilgileri paylaşıldı.
Kaynak: DHA
|
16 Nisan 2024, Salı - 19:28
Ankara'da korkunç olay: Kocasını bıçaklayarak öldürdü

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Birgül Alamur, boşandığı eşi Veysel Dörtkozan'ı bıçaklayarak öldürdü. Alamur'un emniyetteki ilk ifadesinde, eski eşiyle aynı evde yaşadıklarını ve kendisine şiddet uyguladığını söylediği belirtildi. Olay, sabaha karşı Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi'nde meydana geldi. Alamur, tartışmanın ardından kızı M.D.'nin evde bulunduğu sırada Dörtkozan'ı önce keserle vurdu, ardından bıçakladı. Alamur, suç aletiyle birlikte polis merkezine giderek teslim oldu.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Dörtkozan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Dörtkozan'ın cansız bedeni, Ankara Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Veysel Dörtkozan'ın çok sayıda suç kaydının olduğu ve geçmişte eski eşini bıçakladığı ancak şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Gözaltına alınan Birgül Alamur'un polisteki ilk ifadesinde, eski eşiyle aralarında süregelen kavgalar ve şiddet olayları olduğunu ileri sürdüğü belirtildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2133959/ankarada-korkunc-olay-kocasini-bicaklayarak-oldurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.