Disiplin alarmı: Galatasaray ve Fenerbahçe de listede!

Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'deki disiplin ihlalleri sebebiyle, aralarında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de bulunduğu takımlar disiplin kuruluna sevk edildi.
Kaynak: AA
|
16 Nisan 2024, Salı - 19:50
Disiplin alarmı: Galatasaray ve Fenerbahçe de listede!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig ve 1. Lig'deki disiplin ihlalleri nedeniyle toplamda 16 takımı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Trendyol Süper Lig'den dokuz takımın yanı sıra Trendyol 1. Lig'den de yedi takım, çeşitli ihlaller sebebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Süper Lig'in 32. haftasında yaşanan ihlaller neticesinde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Yılport Samsunspor, EMS Yapı Sivaspor, Yukatel Adana Demirspor, Mondihome Kayserispor, Corendon Alanyaspor ve VavaCars Fatih Karagümrük takımları TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ye gönderildi.

Ayrıca, Yukatel Adana Demirspor'un Başkanı Metin Korkmaz, Corendon Alanyaspor'un Teknik Direktörü Fatih Tekke ve VavaCars Fatih Karagümrük'ten futbolcu Ryan Mendes gibi önemli isimler de disiplin kuruluna sevk edilenler arasında yer aldı.

TFF aynı zamanda Trendyol 1. Lig'den Manisa FK, Altay, Gençlerbirliği, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Teksüt Bandırmaspor, Erzurumspor FK ve Bitexen Giresunspor'u da disiplin ihlalleri nedeniyle PFDK'ye gönderdi.

Giresunspor'un Sportif Direktörü Tolga Seyhan ve Eyüpspor'un Yardımcı Antrenörü Uğur Uçar da disiplin kuruluna sevk edilen diğer profesyoneller arasında yer aldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2133963/disiplin-alarmi-galatasaray-ve-fenerbahce-de-listede
Etiketler: TFF
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.