Sultanlar Ligi finalinde dengeler değişti

Vodafone Sultanlar Ligi'nin play-off final serisindeki dördüncü maçta, Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Opet'i 3-0 mağlup ederek seriyi 2-2'ye getirdi. Heyecan dolu mücadele, Eczacıbaşı Dynavit'in üstünlüğüyle sona erdi ve şampiyonluk için her iki takım da bir sonraki maça taşıdı.
Afife Kaya
|
18 Nisan 2024, Perşembe - 19:42
Sultanlar Ligi finalinde dengeler değişti

Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisinde nefesler tutuldu. Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Opet'i mağlup ederek seriyi 2-2'ye getirdi. Heyecan dolu mücadele Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda gerçekleşti ve zorlu müsabaka Eczacıbaşı Dynavit'in 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Eczacıbaşı Dynavit'e galibiyeti getiren setler 25-21, 25-21 ve 25-21 şeklinde sonuçlandı. Bu sonucun ardından Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisinde durum 2-2 oldu. Şampiyonun belli olacağı beşinci ve son maç ise Fenerbahçe Opet'in ev sahipliğinde oynanacak.

Mücadelede hakemlik görevini Erdal Akıncı ve Recep Karakoç üstlendi. Eczacıbaşı Dynavit'in kadrosunda Hande Baladın, Stevanovic, Boskovic, Voronkova, Jack-Kisal, Elif Şahin ve Simge Aköz yer aldı. Fenerbahçe Opet ise Cristina, Eda Erdem, Drca, Fedorovtseva, Aslı Kalaç, Vargas, Gizem Örge, Ada Germen Korkmaz ve Meliha Diken ile sahaya çıktı.

Maçın setleri ve süresi şu şekildeydi: 25-21, 25-21, 25-21. Toplam müsabaka süresi ise 81 dakikaydı (25, 26, 30).

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134325/sultanlar-ligi-finalinde-dengeler-degisti

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.