Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı...

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde 3-2'nin rövanşında normal süresi ve uzatma bölümünü 1-0 üstün tamamladığı maçta penaltı atışlarında Yunanistan'ın Olympiakos takımına 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti.
Ankara Masası
|
19 Nisan 2024, Cuma - 04:21
Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı...

Ülker Stadı'ndaki mücadelede etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin 11. dakikada attığı golle öne geçti. Sarı-lacivertliler, ataklarını sıklaştırsa da buldukları gol fırsatlarını değerlendiremedi ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda sahada daha fazla varlık gösteren ve topun kontrolünü elinde tutan Fenerbahçe, gol bulmakta zorlandı. Sarı-lacivertliler, son dakikalarda yaptığı oyuncu değişiklikleriyle rakibini ceza sahasına hapsederek baskı kurdu ancak golü bulamadı ve maç uzatmalara gitti.

Uzatma bölümünde her iki takımda da yorgunluk belirtileri gözlenirken, 103. dakikada Olympiakos'un direğe çarpan bir şutuyla skor değişmedi ve ilk uzatma devresi sona erdi. İkinci uzatma yarısında Olympiakos, Ntoi'nin ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı ancak Fenerbahçe, bu avantajı golle değerlendiremedi ve maç seri penaltılara gitti.

Penaltı atışlarında rakibine 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, Avrupa kupalarına veda etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134359/fenerbahce-penaltilarda-yikildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.