İzmir’de tekstil atölyesinde yangın; çevredeki binalar boşaltıldı

İzmir'de, iki katlı tekstil atölyesinin zemin katında çıkan yangında alevler kısa sürede tüm binayı sardı. Çevredeki binalarda oturanlar tedbir amacıyla boşaltılırken, yangın, itfaiye ekiplerin yoğun çabasıyla söndürüldü.
DHA
|
19 Nisan 2024, Cuma - 07:20
İzmir’de tekstil atölyesinde yangın; çevredeki binalar boşaltıldı

Yangın, Konak ilçesi Pazaryeri Mahallesi 945 Sokak'ta bulunan iki katlı bir tekstil atölyesinde saat 02.15 sularında başladı.

Sokak üzerindeki tekstil atölyesinin zemin katında başlayan yangın, hızla yayılarak üst kata sıçradı. Mahalle sakinleri, dumanları ve alevleri fark edince hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdiler.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri yangına hızlı bir şekilde müdahale ederken, alevlerin çatıya kadar yayılması nedeniyle bitişikteki binalarda yaşayanlar tedbir amaçlı tahliye edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çabası sonucunda kontrol altına alındı. Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134379/izmirde-tekstil-atolyesinde-yangin-cevredeki-binalar-bosaltildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.