Park yeri tartışmasında bir minibüs dolusu adam tartıştıkları kadını sopalarla dövdü

TOKAT'ta 'park yeri' tartışması sonrası biber gazlı kavgada bir minibüs dolusu adamın sopalı saldırısına uğrayan Yasemin Özdamar (32) yaralanırken aracı da hasar gördü. Kolu kırılan, kafasına dikiş atılan Özdamar’ın karıştığı kavga kameraya da yansıdı. Olayla ilgili olarak 6 şüpheli gözaltına alındı.
DHA
|
23 Nisan 2024, Salı - 17:04
Park yeri tartışmasında bir minibüs dolusu adam tartıştıkları kadını sopalarla dövdü

Amasya'nın Taşova ilçesinde oturan Yasemin Özdamar, bir iş için Tokat'ın Erbaa ilçesine gitti.

Bu sırada aracını park ettiği yerden çıkarmak isteyen Özdamar, arkasındaki araçta bulunan  Dilara K. ve Pınar K. ile 'park yeri' meselesi  yüzünden tartıştı.

Dilara ve Pınar K.’nin yakını Güven K.’nin  de dahil olduğu tartışma çevredekilerin araya girmesiyle  sona erdi . Taraflar aracına binmesine rağmen Dilara K. ve Pınar K. tekrar  inip Özdamar'ın otomobiline zarar verdi.

Bunun üzerine Yasemin Özdamar da aracından aldığı sopa ile Dilara K. ve Pınar K.'ye vurdu.

Elindeki biber gazını da Güven K.'ye sıkan kadın aracına binse de olay yerinden ayrılamadı.

Daha sonra  minibüsle olay yerine gelen ve akraba oldukları öğrenilen Takin A., Ferdi A. ve Erdi A. da sopalar ile Özdamar’a saldırdı.

Sopa darbeleriyle Özdamar yaralanırken , aracının da camları da saldırganlar tarafından kırıldı. Hastaneye kaldırılan Yasemin Özdamar'ın başına dikiş atıldı, kolu alçıya alındı.

Kavga anı çevredeki işyerinin  kamerasına yansıdı. 6 şüpheli gözaltına alınırken 4'ü savcılık talimatı ile Ferdi A. ile Erdi A. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

"Kafamdan darbe aldım"

Olayın park yeri meselesi yüzünden başladığını belirten Yasemin Özdamar olay anını şöyle anlattı:

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135081/park-yeri-tartismasinda-bir-minibus-dolusu-adam-tartistiklari-kadini-sopalarla-dovdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.