Kahramanmaraş'ta 4 yaşındaki çocuk ölü bulundu

Kahramanmaraş'ta kaybolan 4 yaşındaki Sultan Akgül'ün öldürüldüğü şoke edici bir olay ortaya çıktı. Sultan'ın cesedi, evinin yakınındaki samanlıkta boğazı kesilmiş halde bulundu. Jandarma ekipleri, olayla ilgili olarak Sultan'ın kuzeni olan 14 yaşındaki A.A'yı gözaltına aldı. A.A'nın ayakkabısında kan lekeleri ve suç aleti bulundu. Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.
Kaynak: AA
|
23 Nisan 2024, Salı - 19:56
Kahramanmaraş'ta 4 yaşındaki çocuk ölü bulundu

Kahramanmaraş'ta yaşanan trajik bir olayda, kaybolan 4 yaşındaki Sultan Akgül'ün vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmaları sonucunda, Sultan'ın cesedi evinin bitişiğindeki samanlıkta boğazı kesilmiş halde bulundu.

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve komando timlerinin 6 saat süren titiz çalışmaları sonucunda bulunan Sultan Akgül'ün cenazesi, incelemelerin ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olayın şokunu üzerinden atmaya çalışan aile ve çevre, acı haberle sarsılırken, Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ekipleri hızla harekete geçti. Sultan'ın kuzeni A.A'nın (14) ayakkabısında kan lekeleriyle saman kalıntıları tespit edilirken, suç aleti de bulundu.

Gözaltına alınan A.A'nın jandarmadaki işlemleri devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma geniş kapsamlı bir şekilde devam ediyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135113/kahramanmarasta-4-yasindaki-cocuk-olu-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.