TBMM'de 23 Nisan coşkusu resepsiyonla kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde düzenlenen görkemli bir resepsiyonla kutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da resepsiyona katıldı.
Afife Kaya
|
23 Nisan 2024, Salı - 21:46
TBMM'de 23 Nisan coşkusu resepsiyonla kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, görkemli bir resepsiyonla kutlandı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona, önde gelen siyasi isimler ve davetliler katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis Başkanı Kurtulmuş tarafından karşılandığı resepsiyonda, Türkiye'nin farklı siyasi görüşlerini temsil eden isimler bir araya geldi. Erdoğan, TBMM Başkanı Kurtulmuş eşliğinde resepsiyonun yapıldığı tören salonuna giriş yaptı ve bazı davetlilerle samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Resepsiyonda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve diğer siyasi parti temsilcileri de yer aldı. Bu samimi ortamda çay eşliğinde gerçekleşen sohbetler, Türk siyasetinin farklı renklerini bir araya getirdi.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmede yeni anayasa çalışmalarının gündeme gelmediğini belirtti. Güler, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in göz ameliyatı hakkında bilgi veren CHP Grup Başkanvekili Murat Emir'in de görüşmeye katıldığını ifade etti.

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ise gazetecilere yaptığı açıklamada, önümüzdeki hafta anayasa konusunda siyasi partileri ziyaret edeceğini duyurdu. Bu değerli buluşma, Türkiye'nin demokrasi ve milli birliğine vurgu yaparak, 23 Nisan coşkusunu en güzel şekilde yansıttı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135121/tbmmde-23-nisan-coskusu-resepsiyonla-kutlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.