Lüks rezidansta kadını öldürüp ailesini 'intihar etti' diye aradı

KARTAL'da lüks rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdükten sonra kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Öktem ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf etti.
DHA
|
25 Nisan 2024, Perşembe - 16:57
Lüks rezidansta kadını öldürüp ailesini 'intihar etti' diye aradı

Kartal'da bulunan bir rezidansta dün saat 23.00 sıralarında cinayet işlendi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Ömer Öktem (47) , bir süredir birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın (39)'ı tabanca ile vurdu. Yalın olay yerinde yaşamını yitirdi.

Daha sonra Selin Yalın'ın eniştesi Mesut Toğay'ı arayan Öktem, baldızının intihar ettiğini söyledi. Mesut Toğay'ın ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi.

Kartal Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, eve gittiklerinde  koltukta sırt üstü yatar vaziyette olan Yalın’ın başının arka tarafında yoğun kan bulunduğunu gördüler. Kadının elinde de tabanca vardı. Başka bir kanepe üzerinde de 8 fişek bulunuyordu.

Öktem, polislere, Yalın ile yaklaşık 8 yıldır imam nikahlı olduklarını söyledi.

Daireye saat 13.00 sıralarında geldiğini belirten Öktem, Yalın ile birlikte alkol aldıklarını daha sonra tartışmaya başladıklarını aktardı. Öktem , tartışma sırasında dairede bulunan tabancayı çıkarıp duvara ateş ettiğini ve daha sonra şarjördeki fişekleri çıkardığını ifade etti. Öktem, tam bu sırada Selin Yalın'ın tabancayı elinden alarak intihar ettiğini öne sürdü. Öktem, polis merkezindeki ifadesindeyse, önce yanlışlıkla Yalın'a ateş ettiğini söyledi. Ömer Öktem, daha sonra cinayeti işlediğini itiraf etti.

"Beni aradı Selin'in öldüğünü söyledi"

Polis eşliğinde cinayet mahalline giden enişte Mesut Toğay olayı şöyle anlattı:

"Sabah ezanında itiraf etti"







http://www.ankaramasasi.com/haber/2135418/luks-rezidansta-kadini-oldurup-ailesini-intihar-etti-diye-aradi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.