Esenler'deki tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

ESENLER'de, otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanan Ruhat Karasu hayatını kaybederken kavganın görüntüleri de ortaya çıktı.
DHA
|
25 Nisan 2024, Perşembe - 17:38
Esenler'deki tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı


Olay, dün saat 21.10 sıralarında Menderes Mahallesi 301. Sokak'ta yaşandı.

İddiaya göre, döner restoranında motokurye olarak çalışan 30 yaşındaki Azat Aktaş, paket servisi sırasında cadde üzerinde ilerleyen bir otomobile çarptı.

Otomobil sürücüsü Ruhat Karasu (33), olay yerinden kaçan Aktaş’ı takibe aldı.

Karasu, Aktaş’ın  ardından restorana girdi.

Restoranda ikili arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Azat Aktaş, işyerinde eline geçirdiği tornavida ile Karasu'yu göğsünün ortasından yaraladı.

Aktaş, kaçarken çevredekilerin ihbarı üzerine sevk edilen sağlık ekipleri, olay yerindeki  ilk müdahalenin ardından Karasu'yu ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Kavga anları güvenlik kamerasına da yansıdı.

Motokurye Azat Aktaş yakalandı

Motokurye Azat  Aktaş, olaydan yaklaşık yarım saat sonra Güngören'de polis tarafından yakalandı. Karasu'nun cenazesi Bağcılar'da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Batman'a götürüldü.

Azat Aktaş'ın daha önce kasten yaralama, taksirle yaralama, motosiklet hırsızlığı ve oto hırsızlığı gibi suçlardan kaydının olduğu öğrenildi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2135424/esenlerdeki-tornavidali-cinayetin-goruntuleri-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.