Otomattan kahve aldı yoğun bakıma kaldırıldı

İspanya'da bir havalimanında, genç bir kadın otomattan satın aldığı kahveyi içtikten sonra ani bir rahatsızlık geçirdi. Karton bardağın içinde bir böcek istilasıyla karşılaşan kadın, hızla hastaneye kaldırılarak 36 saat yoğun bakımda tutuldu.
Afife Kaya
|
25 Nisan 2024, Perşembe - 18:13
Otomattan kahve aldı yoğun bakıma kaldırıldı

İspanya'nın Palma kenti yakınlarındaki Son Sant Joan Havaalanı'nda yaşanan bir olay, genç bir kadının kahve molasını kabus dolu bir deneyime dönüştürdü. İsmi açıklanmayan 21 yaşındaki genç kadın, havalimanındaki otomatından satın aldığı kahveyi içtikten sonra aniden rahatsızlandı ve hayati tehlike atlattı.

Kadının yaşadığı kabus, kahveyi içtikten sonra karton bardağın içindeki manzarayla başladı. Tuhaf bir tat hissetmesi üzerine bardağın içine bakan genç kadın, bir böcek istilasıyla karşılaştı. Bardağın içindeki böceklerin farkına varır varmaz otomatın işletmecisini arayan kadına, sadece 50 centlik kahve bedelinin iadesi teklif edildi.

Durumun ciddiyetini anlamadan tuvalete giden genç kadın, baş dönmesi ve görme kaybı gibi belirtilerle ani bir şekilde yere yığıldı. Hızla hastaneye kaldırılan genç kadının yüzünde şişme belirtileri görüldü ve boğazı kapanma riskiyle karşı karşıya kaldı. Ambulansta adrenalin verilerek stabilize edilen genç kadın, 36 saat yoğun bakımda tutuldu.

Genç kadının erkek arkadaşı, doktorların ona "Ceset gelmediği için şükredin" dediğini aktarırken, yaşadığı zor anları hastane yatağında anlattı. Olayın ardından genç kadının ailesi, havalimanı yönetimine şikayette bulunarak olayın dikkatsizlik sonucu yaşandığını belirtti.

Havalimanı yetkilileri ise söz konusu otomatın kullanımdan kaldırıldığını ve olayın bir yaralanma olarak değerlendirildiğini açıkladılar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135436/otomattan-kahve-aldi-yogun-bakima-kaldirildi
Etiketler: ispanya
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.