Murat Karayalçın, Özel-Erdoğan görüşmesiyle ilgili konuştu!

SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, merakla beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesine ilişkin konuştu. Görüşmeyi doğru bulduğunu ifade eden Karayalçın, gerekçelerini de sıraladı.
Ecem Çetin
|
26 Nisan 2024, Cuma - 09:36
Murat Karayalçın, Özel-Erdoğan görüşmesiyle ilgili konuştu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'in görüşme istediğine ilişkin, kapılarının açık olduğunu söyleyerek, ele alacakları konu başlıklarının olduğunu ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha sonra TBMM'de düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda bir araya geldi.

Erdoğan ve Özel, yakın tarihte bir araya gelecekler ve bir görüşme gerçekleştirecekler. 

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Özel-Erdoğan görüşmesine tepki gelmiş, "Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir..!" paylaşımını yapmıştı. 

Siyasetin merakla beklediği görüşmeye ilişkin bir değerlendirmede Sosyaldemokrat Halkçı Parti (SHP) eski Genel Başkanı Murat Karayalçın'dan geldi.

T24'ten Murat Sabuncu'ya konuşan Murat Karayalçın, Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşecek olmasını doğru bulduğunu ifade etti. 

Murat Karayalçın, görüşmenin gerekliliğini şöyle sıraladı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/2135488/murat-karayalcin-ozel-erdogan-gorusmesiyle-ilgili-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.