Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne görüşecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel, haftaya bir görüşme gerçekleştirecek. CHP Lideri, Erdoğan'la hangi konuları konuşacağına ilişkin açıklama yaptı. Özel, atanamayan öğretmenler, Can Atalay, Gezi davası gibi birçok konu başlığını gündeme getireceğini belirtti.
Ecem Çetin
|
27 Nisan 2024, Cumartesi - 12:00
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne görüşecek?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'in görüşme istediğine ilişkin, kapılarının açık olduğunu söyleyerek, ele alacakları konu başlıklarının olduğunu ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha sonra TBMM'de düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda bir araya geldi.

Erdoğan ve Özel, yakın tarihte bir araya gelecekler ve bir görüşme gerçekleştirecekler.

Siyasetin merakla beklediği neler konuşulacağı, hangi konuların masaya yatırılacağı merak ediliyor. 

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşeceği konuları paylaştı. 

Özel,  Cumhurbaşkanı ile  belediyelerle ilgili her bir başvuruları ve alacakları konuları gündeme getireceğini söyledi.

Halkın içerisinde bulunduğu temel sorunları anlatacağını belirten Özgür Özel, emeklilerin sorunlarını ve partilerinin sunduğu  'en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çekilmesi' önerisini ileteceğini ifade etti. 

Özel, şu ifadeleri kullandı; 


http://www.ankaramasasi.com/haber/2135663/ozgur-ozel-cumhurbaskani-erdoganla-ne-gorusecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.