Kirli Sepeti dizinden final haberi!

NOW TV'de izleyicisiyle buluşan, Kirli Sepeti dizisinden hayranlarını üzecek bir haber geldi. Sevilen dizi, ekranlara veda ediyor.
Ecem Çetin
|
27 Nisan 2024, Cumartesi - 15:15
Kirli Sepeti dizinden final haberi!

NOW TV'de ekrana gelen ve ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken Kirli Sepeti dizisi pazar akşamları izleyici karşısına çıkıyor.

Başrolünde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Melisa Döngel gibi isimlerin yer aldığı dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor.

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kirli Sepeti, dizisiyle ilgili hayranlarını üzecek bir haber geldi.

Sevilen dizi, seyircisine veda edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kirli Sepeti dizisi, 19 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak 31. bölümüyle final yapacak.

Yapımını Medyapım'ın yapımcılığını Fatih Aksoy, Merve Girgin Aytekin, Direnç Aksoy Sidar'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturuyor. Diziyi Nermin Yıldırım kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Deniz Sarıkaş, Onur Bay, Aslıhan Kapanşahin, Furkan Palalı Nihan Doğa, Serhat Kılıç gibi isimler yer alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135683/kirli-sepeti-dizinden-final-haberi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.