Süper Lig'e yükselen ikinci takım Göztepe!

Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Göztepe, Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ederek Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi. Fıratcan Üzüm ve Lundqvist'in attığı gollerle Göztepe, ligdeki ikinci hedefine ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Göztepe, 2021-2022 sezonunda Süper Lig'den düşmüş ancak bu sezon gösterdiği performansla tekrar Süper Lig'e dönmeyi başaran takımlardan biri oldu.
Afife Kaya
|
28 Nisan 2024, Pazar - 18:05
Süper Lig'e yükselen ikinci takım Göztepe!

Trendyol 1. Lig'in heyecan dolu 32. haftasında Göztepe, evinde ağırladığı Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ederek Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erse de, ikinci yarıda Göztepe'nin üstünlüğü belirginleşti. 77. dakikada Fıratcan Üzüm'ün kaydettiği golle ev sahibi ekip öne geçerken, mücadelenin son dakikalarında Lundqvist'in attığı gol skoru 2-0'a getirdi ve Göztepe, galibiyetle sahadan ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte Göztepe, ligdeki başarılı performansıyla Eyüpspor'un ardından Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen ikinci takım oldu. Göztepe, 2021-2022 sezonunda Süper Lig'den düşmüş ve bu sezon hedefine ulaşarak tekrar Süper Lig'e dönmeyi başaran takımlardan biri oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135861/super-lige-yukselen-ikinci-takim-goztepe
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.